Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

+36-70/941-5340 | info@zsumi.hu | Facebook Csoport

Ingyenes házhoz szállítás 15.000.- Ft felett!

BeLoved Boards macis matatófal

BeLoved Boards macis matatófal
BeLoved Boards macis matatófal
BeLoved Boards macis matatófal
BeLoved Boards macis matatófal

BeLoved Boards macis matatófal

Készségfejlesztő játék, melyet 6 hónapos kortól akár egészen kisiskolás korig használhat gyermeked. Fejleszti a finommotoros készségeket, koordinációt, kézügyességet, logikus gondolkodást, pontosságot.

A matatófal segítségével gyermeke megtanulhatja az alapszíneket, formákat, évszakokat, számokat 1-12-ig, cipőfűző megkötést, befűzést.

A termék 100%-ban FSC gazdálkozásból származó litvániai nyírfából készült.

A színes elemek vízbázisú festékkel kezeltek, így teljesen biztonságosak gyermeke számára.

MadeForMums bronz díjas játék a legjobb fenntartható - ökojáték kategóriában.

 

Bővebben
Raktáron
41 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Részletek

A maci jobb fülén találhatő kör forgatásával a kisablakban 1-től 12-ig találhatóak a számok. A kör mozgatása nemcsak a gyermek ujjainak mozgékonyságát fejleszti, lehetővé teszi a számok elsajátítását is.

Szemei és orra 3 fogaskerék, melyek egymással összekapcsolódnak. Mozgatásuk fejleszti a finommotorikus készségeket, az ujjak mozgékonyságát.

Szájában egy piros kör található, mely oldalirányban és fel-le is mozgatható. Fejleszti a gyermek mozgásának koordinációját, ami különösen fontos a gyermek fejlődése szempontjából.

Nyakán egy gyöngysor található egy rúdra fűzve, melyek az alapszínekre vannak festve. Segítségével nemcsak a színek tanulhatóak, hanem a gyöngyök ide-oda mozgatásával a számolás is játék.

Pocakján található ajtó mögött az időjárás négy szimbóluma látható - nap, felhő, hópehely és esőcseppek. Ezzek a gyermek nem csak az időjárást, hanem a négy különböző évszakot is megtanulhatja.

Található rajta négy forgatható alakzat - háromszög, kör, négyzet és téglalap. Mindegyik forma az egyik alapszínre van festve. Segítségével a gyermek nem csak az alakzatokat, hanem az alapszíneket is megtanulja.

Mindkét mancsára cipőfűző van befűzve. A cipőfűző színe a 4 alapszín. A fűzéssel a gyermek logikus gondolkodása és pontossága fejlődik. Segítségével megtanulják a cipő bekötését és az alapszíneket is.

Tartalmaz még egy mókuskerék csörgőt is, amiben négy golyó van. A kerék forgatásával a golyók csörögnek. Fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját, finom motoros készségeket és a kézügyességet.

A játékról a támasztóláb kivételével semmilyen elemet nem lehet eltávolítani.

Adatok
Szállítási idő
2-3 munkanap
Korcsoport
6 hó+
Méret
64x60x15 cm
Anyaga
fa
Gyártó
BeLoved Boards
származási hely
Litvánia
Cikkszám
busy_board
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!