Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Zsumi Blogol

Mit vigyünk ajándékként babalátogatóba?

Zsumi Zsiráf
2021.07.19 11:00
Mit vigyünk ajándékként babalátogatóba?

Az mindig hatalmas öröm, amikor a családi vagy baráti körünkben kisbaba születik, és alig várjuk az első bablátogató alkalmat. Rendszerint ilyenkor kisebb-nagyobb ajándékkal kedveskednek a vendégek az újszülöttnek és a szüleinek.  Azonban sokszor fejtörést okoz, hogy mit is vigyünk, ami nem porfogó, hasznos és örülnek is neki. Ezt érdemes többféle szempontból megvizsgálni.

Az mindig hatalmas öröm, amikor a családi vagy baráti körünkben kisbaba születik, és alig várjuk az első bablátogató alkalmat. Rendszerint ilyenkor kisebb-nagyobb ajándékkal kedveskednek a vendégek az újszülöttnek és a szüleinek. Azonban sokszor fejtörést okoz, hogy mit is vigyünk, ami nem porfogó, hasznos és örülnek is neki. Ezt érdemes többféle szempontból megvizsgálni.

Ma már úton-útfélen találkozhatunk szebbnél szebb pelenkatorával, ami első ránézésre hasznosnak tűnhet. Azonban ha ilyen jellegű ajándékban gondolkodunk, akkor mindenképpen kérdezzük meg a szülőket, hogy milyen típusú, márkájú, méretű pelenkát használnak, hogy biztosan fel tudják használni a kapott termékeket. A babaápolási szerekkel kapcsolatban is hasonlóan járjunk el, ahogyan a babaruhákkal is. Ha kellő kreativitást érzünk magunkban, önállóan is össze tudjuk állítani ezeket a tortákat. Webáruházunkban számos termék található, amit alapanyagként használhatunk fel. Gondoljuk át, miből hány darabra lesz szükségünk, vásároljuk meg, és akár az interneten található különféle útmutatók alapján állítsuk össze az ajándékot. Így garantáltan egyedi, személyes, szívből jövő alkotással kedveskedhetünk a családnak. Ugyanakkor, ha nem szeretnénk ennyit foglalkozni az ajándék összeállításával, mert nincs időnk, de mindenképp hasznos dolgokat szeretnénk ajándékba vinni, akkor az ajándékutalvány is kiváló választás lehet. Mi is pontosan ezért vezettük be a Zsuminál.

Amennyiben nem szeretnénk a szülőkkel egyeztetni a méretekről, de mégis biztosra szeretnénk menni, akkor válasszunk babatextileket. A takarókat, törülközőket különféle alakzatokba, például rózsába vagy nyusziba lehet hajtogatni, ezzel érdekesebbé tehetjük az ajándékot, és igazából a csomagolással sem kell sokat foglalkoznunk.

Semmiképpen sem foghatunk mellé, ha megkérdezzük a szülőket, elsősorban az édesanyát, hogy mire van szükség a baba körül, vagy éppen a háztartásban. Amennyiben mégsem a klasszikus tárgyi ajándékokban gondolkodunk, akkor gondoljunk az újdonsült édesanyára. Neki valószínűleg a legnehezebb feladatot az jelenti, hogy a kisbaba ellátása mellett a háztartást is vezesse, és így a legtöbb esetben alig marad idő önmagára, a feltöltődésre. Ha közelebbi kapcsolatban állunk vele, akkor készíthetünk a számára kuponokat az alábbi feliratokkal: „Ingyen ebéd házhozszállítással”, „Nyugodt kávézás”, „Hosszú hajmosás habfürdővel”, „Pihentető alvás”, „Kimenő”. És ezeket annak megfelelően használhatja fel, amikor szüksége van rá, vagyis ránk.

Kombinálhatjuk a tárgyi ajándékot kuponokkal, így biztosan örömet okozunk a családnak.

Természetesen Zsumi is sok érdekes babacuccot összeszedett, amit pár kattintással megvásárolhatsz. Nézz körül bátran és ha kérdésed lenne, keresd az ügyfélszolgálatot bizalommal!