Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Miért a Zsumi?

 

Egy új élet érkezésére való felkészülés az egyik legörömtelibb periódus minden család életében.

Csapatunkban több gyakorló édesanya  és édesapa is van, ezért tisztában vagyunk vele, hogy az örömön túl, sok tekintetben kihívást is jelent a babavárás és a születés utáni időszak.

A zsumi.hu csapata azt tekinti küldetésének, hogy  gyakorlati tapasztalatait felhasználva, használható segítséget nyújtson  a családoknak, a gyermekáldás előtti és születés utáni idószakban is. Ezért, folyomatosan azon  dolgozunk, hogy termékkészletünk biztos támogatást jelentsen, a termékek kiváló minsőge és a lehető legalacsonyabb árak által.

Áruházunkban a szülésre való felkészüléstől, a baba-kismama termékeken keresztül, egészen a kreatív és fejlesztő játékokig, minden megtalálható. Vezető világmárkák által nyújtott minőség, elérhető áron!

A weboldalunkon megvásárolható termékeken túl, egy zárt Facebook csoport is vevőink rendelkezésére is áll, ahol vélemények cseréje és tapasztalatok megosztása által, hatékony és már bevált tanácsokkal segíthetjük egymást.

Célunk, hogy támogatásunkkal, minden családod végigkísérjünk a babavárástól, a gyerek különböző fejlődési szakaszain át, egészen az iskolakezdésig.

A Wristfield sikerét a minőségi termékeknek, a professzionális és gyors kiszolgálásnak és a visszatérő vásárlóinak köszönheti. AA (dupla A) Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezünk, mely minden kétséget kizáróan tükrözi cégünk pénzügyi stabilitását és megbízhatóságát.

Miért mi?

  • mert gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk termékeink mindennapi használatáról
  • mert nem csak értékesítünk, hanem segítő csapatot is építünk
  • mert a termékeken túl, segítő közösségünk iskolakezdésig támogatást nyújt
  • mert weboldalunkon reális információk vannak a raktárkészlettel kapcsolatban
  • mert kollégáink minden erejükkel azon dolgoznak, hogy vásárlóinknak gyors és pontos választ adjanak, minden felmerülő kérdésre
  • mert nálunk a fizetés gyors és egyszerű
  • mert a raktáron lévő termékek esetében, 1 munkanapos kiszállítást biztosítunk

Bisnode tanusitvany