Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Zsumi Blogol

A popsi titkai
09
Okt

Teljesen mindegy, hogy eldobható, vagy mosható pelenkát használsz, a babád popsiját ápolni kell alatta. A tisztítás praktikus eszköze a popsitörlő kendő, illetve a textilpelenka, persze leghatékonyabb a folyó víz alatt való lemosás. Ez szinte az egyetlen megoldás olyan esetekben, amikor a pelenka tartalma egészen a bébi nyakáig fröccsen. Először döbbenet, majd hangos hahotázás, végül fürdetés lesz.

 

Más bőrébe bújva
13
Szept

A gyermekek legkedveltebb tevékenysége a játék. Ezen keresztül tanulnak, vezetik le a feszültséget, próbálják ki a körülöttük tapasztalt dolgokat, dolgozzák fel a tapasztalataikat és élményeiket. A játék a legfőbb nevelőeszköz: a játékokon keresztül megismerhetjük a kisgyermekek gondolatait, érzéseit, vágyait, ugyanakkor mi is így tudunk a leghatékonyabban átadni nekik fontos információkat.

Steril vagy nem steril?
02
Aug

A pandémiás helyzet miatt igen gyakran beszédtémába kerülnek a baktériumok és a vírusok, valamint azok veszélyessége ránk, emberekre nézve.

Mit vigyünk ajándékként babalátogatóba?
19
Júl

Az mindig hatalmas öröm, amikor a családi vagy baráti körünkben kisbaba születik, és alig várjuk az első bablátogató alkalmat. Rendszerint ilyenkor kisebb-nagyobb ajándékkal kedveskednek a vendégek az újszülöttnek és a szüleinek.  Azonban sokszor fejtörést okoz, hogy mit is vigyünk, ami nem porfogó, hasznos és örülnek is neki. Ezt érdemes többféle szempontból megvizsgálni.

Fogápolás Zsumival
14
Jún

Habár a pici babák túlnyomó többsége fog nélkül születik, és majd csak néhány hónappal később bújnak ki az első tejfogacskái, a szájhigiéniáról nem szabad megfeledkeznünk!

Babadolgok
10
Máj

Arról már olvashattál egy korábbi blog bejegyzésünkben, hogy az újdonsült szülőknek nincsen könnyű dolga, amikor hazaviszik az újszülöttet, hiszen egy szempillantás alatt változik meg az életük.

Boldog anyák napját kívánunk - csodálatosak vagytok!
02
Máj

Kedves Édesanyák! Boldog anyák napját kívánunk nektek, csodálatosak vagytok! 

A női pelenkázó táska rejtelmei
29
Márc

Amint kitesszük a lábunkat a lakásunkból, egészen hosszú ideig a gyermekünkkel együtt egy pelenkázó táskát is viszünk magunkkal. Érdemes egy alap készlettel feltölteni, de ügyelni kell arra, hogy maradjon benne szabad hely a nem várt dolgoknak is.

Úszás a pelenkatengerben
15
Márc

No, nem szó szerint azért! :)

Régen valamilyen rongyot, anyagdarabot használtak az újszülöttek bebugyolálására az őseink, de még nem is olyan sok évtizeddel ezelőtt is csak a textilpelenkát ismerték. Ma már szinte belefulladunk abba a rengeteg fajta pelenkába, amivel a piacon találkozhatunk. Kezdő szülőként lehetetlenség kiigazodni a kínálatban, ezért most egy olyan szempontrendszert ajánlunk nektek, ami segít ebben.

A Nagy Törlőkendő-Mustra
02
Márc

Nagyanyáink idejében még a sokoldalú textilpelenka töltötte be a babapopsi tisztításának funkcióját is, hiszen kéznél volt, mosható volt, környezet- és pénztárca kímélő volt. Azonban ma már számtalan popsitörlő található a piacon, melyek sokaságában könnyedén elveszhetnek a kezdő szülők.

Megszületett! De mi történik velem?
03
Febr

A várandósság csodálatos időszak. A nő hosszú hónapokon keresztül válik édesanyává, miközben egy pici élet fejlődik a szíve alatt. Ahogy növekszik a magzat, úgy kap választ az anyuka egyre több kérdésére: hogyan változik meg a teste és a lelke, milyen dolgokat kell beszerezni a kisded születéséhez, majd az utána következő időszakhoz.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a Zsumi csapat
22
Dec

Ezúton is szeretnénk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánni minden vásárlónknak és partnerünknek.

 

Egy rendhagyó év van mögöttünk sok kompromisszummal, lemondással és meg nem valósult álommal, de bízunk abban, hogy mindez erőt ad nekünk a 2021-es évre. Mi óriási tervekkel és hatalmas lelkesedéssel vágunk bele a következő évbe, hiszen tudjuk, hogy nekünk vannak a legjobb ügyfeleink!

 

Jó egészséget és kellemes pihenést kívánunk!

 

Zsumi Zsiráf csapata

Bébikomp igen vagy nem?
15
Dec

A válasz egyértelműen NEEE!!
Miért is?

 

 

Fejlesztő játékok - Játékra fel!
03
Dec

Minden szülő felteszi magának a kérdést, miben, hogyan tud gyermeke segítségére lenni képességei fejlesztésében. A gyermekek fizikális fejlődésével párhuzamosan fontos, hogy mentális képességei fejlődjenek. Ebben a játékok sokszínűsége nyújt számunkra végtelen számú lehetőséget, de itt ne csak a fejlesztő játékokra gondoljunk, hiszen minden játéktevékenységben benne rejlik maga a képességek fejlődése is. Elsősorban a felnőtt, szülő irányításával zajló instrukciók alapján történő játékokra gondolunk.

Ugye, ismerős mindenkinek az a kérés, hogy: Gyere, játsszál velem!

Nagy dobozos játékok gyerekeknek
18
Nov

Több ügyfelünk is érdeklődött, hogy a gyerekeket szeretnék valami nagy dologgal meglepni, viszont a webshopban képről nehéz megállapítani, hogy ténylegesen melyik játék mekkora. Így létrehoztuk a Nagy Méretű Játékok kategóriát (Gyerekjátékok/Nagy méretű játékok) számukra, ahol a nagyobb méretű, vagy nagy dobozos játékok kapnak helyet.

Természetesen a pontos méretek továbbra is megtalálhatóak a termékoldalon, de bízunk benne, hogy ezzel a megoldással tovább tudjuk növelni a vásárlói élményt és elégedettséget, valamint gyorsítani a vásárlást.

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre!

Karácsonyi bevásárlás időben!
16
Nov

Szinte mindannyian tapasztaltuk, hogy a Karácsonyt megelőző pár napban tömött sorok állnak minden pláza minden boltjában és vannak termékek amikhez szinte lehetetlen hozzájutni, nem beszélve arról, hogy az üzletközpont parkolójában csak nagyon távolt akadt hely és odáig el kell cipekedni.

Elindult a Zsumi Mikulás!
03
Nov

Idén először indul útjának a Zsumi Mikulása, hogy a rendeléseket házhoz szállítsa! A szolgáltatás egyelőre csak pár településen érhető el, de már most igen népszerűnek tűnik.

Mit felejtek el bevinni a kórházba szüléshez?
17
Okt

Sok első gyermekes szülő gondba van, ha arra gondol, hogy be kell feküdnie a kórházba, bent lesz pár napig és vajon mindent bepakolt amire tényleg szükség van? Természetesen ez nem csak az első gyermekes szülőket állítja kihívás elé, hiszen kevesen vagyunk elég szerencsések ahhoz, hogy a szülés olyan rutinná váljon nálunk, hogy már gondolkodás nélkül rakjuk össze a saját és a picink csomagját ezért összeszedtünk pár olyan dolgot amit mindenképp érdemes magaddal vinni a szüléshez. Ezeket érdemes már jóval a kiírt időpont előtt összekészíteni, hiszen a baba bármikor érkezhet és akkor, abban a pillanatban ne a "cuccokkal" kelljen foglalkozni.