Szűrés

Termék státusza
Ár
9 990 Ft - 57 990 Ft
Brand
Gyártó
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Újdonságok

Webáruházunk kínálata folyamatosan újdonságokkal bővül. A játékok beszerzésénél mindig szem előtt tartjuk, hogy a mai rohanó világunkban, egyre nehezebb felvenni a versenyt az elektronika világával.

Újdonságainkkal törekszünk arra, hogy az otthoni játékoknak ne csak a száma növekedjen egyes vásárlás után, hanem hogy azok remek szórakozást nyújtsanak és játékos formában fejlesszenek. Nézzen szét a legújabb játékok között és válassza ki a tökéletes terméket.

Az olyan nagy gyártók, mit például a Mattel, a Hasbro naponta mutatnak be újabb és újabb termékeket,  amiket akár hetekig is fejlesztenek mielőtt a üzletek polcára kerül.

Azonban vannak olyan márkák is, aminek a termékei gyártásához és tervezéséhez nem szükséges annyi átfutási idő, ezért jelentősen gyorsabban tud megújulni. Ilyen például a Barbie, vagy akár a fiúk által közkedvelt Hot Wheels. Bátran kijelenthetjük, hogy ezek a termékek abba a kategóriába tartoznak bele, amiből a sok is kevés tud lenni egy gyerek számára.
Ahhoz, hogy a gondosan összegyűjtött járműveket szállítani tudjuk, szükségünk lehet egy tárolóra, amit szükség esetén be is tudunk építeni a játékba. Ilyenkor jön jól a Dickie Toys - Óriás hordozható autószállító kamionja. Ebbe biztosan elfér 42 jármű, amivel igazán jól megy a játék akár órákon ár.

Az Újdonságok a gyermekek életében is nagyon fontosak, hiszen ahogy mi is úgy ők is szeretnek lépést tartani a legújabb trendekkel. Szeretik ha valami új veszi őket körül és mindig nagy örömmel fogadják az újdonságokat.
Ez a kategória azért jött létre, hogy a vásárló tudja, hogy az általunk ajánlott játékok között mindig van valami új, valami érdekes. Önnek már csak azt kell eldönteni mire is van szüksége.

Ebben a kategóriában azonban nem csak a játékok jelennek meg, hanem babápolási termékeinket és babatextilek is egyaránt megtalálhatók. Újdonságok között mindenképpen említést érdemelnek a Zsumi saját termékei.                Amik kizárólag prémium minőségű termékek, limitált kiadásban. Bármilyen terméket választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb.
Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.