Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Zsumi Blogol

A Nagy Törlőkendő-Mustra

Zsumi Zsiráf
2021.03.02 14:25
A Nagy Törlőkendő-Mustra

Nagyanyáink idejében még a sokoldalú textilpelenka töltötte be a babapopsi tisztításának funkcióját is, hiszen kéznél volt, mosható volt, környezet- és pénztárca kímélő volt. Azonban ma már számtalan popsitörlő található a piacon, melyek sokaságában könnyedén elveszhetnek a kezdő szülők.

Weboldalunkon az édesanyák által legpopulárisabb márkák termékei találhatóak: Bioderma, Libero, Neogranormon, Pampers és Sudocrem. A törlőkendőkre is igaz a mondás, miszerint a puding próbája az evés, azonban igen megterhelő és felesleges is az összes márka összes típusát megvenni, csak azért, hogy kipróbáljuk őket. Fontos felállítani egy szempontrendszert, amely segíti a választásunkat. Tegyük fel az alábbi kérdéseket magunknak:

  • Van-e már tapasztalatunk bármelyik popsitörlővel? Ha igen, írjunk róluk listát, pro és kontra szempontok szerint. Ugyanígy gyűjthetünk információkat ismerősöktől, rokonoktól is.
  • Fontos-e számunkra az illat? Érzékenyek vagyunk-e valamilyen illatra? Ne felejtsük el azt, hogy ha érzékenyek vagyunk, akkor valószínűleg nehezen fogjuk viselni, amikor a törlőkendő illata keveredik a pelenka tartalmának szagával; tehát önmagában a törlőkendő illata még nem biztosíték a valóban jó illatra.
  • Fontosak-e számunkra az összetevők? Figyelembe vesszük-e azt, hogy az összetevők között többnyire csak természetes alapanyagok szerepeljenek, illetve ne tartalmazzanak például kőolajszármazékot?
  • Az anyagi lehetőségeink megengedik-e azt, hogy a termékek árától függetlenül vásároljunk? A drágább nem feltétlenül jobb, és az olcsóbb nem feltétlenül rosszabb, viszont a nevesebb cégek sok esetben nagyobb gondot fordítanak a minőségre, a környezetóvásra és a termékfejlesztésre.
  • Fontos-e számunkra a praktikusság? Alapvetően a törlőkendők visszazárhatóak, viszont a ragacs egy idő után elgyengül, illetve ha nem zárjuk tökéletesen vissza, akkor egyéb dolgok ragadhatnak rá. Amennyiben a táskánkban szeretnénk popsitörlőt tartani, akkor tanácsos olyan csomagolásút választani, aminek műanyag teteje van (a köznyelvben ezt ablakosnak nevezzük), és akkor biztosan nem fog kiszáradni, sem bepiszkolódni.

És mit tegyünk a törlőkendővel, ha nem vált be, vagy már nincsen rá szükség? Kiválóan alkalmasak takarításra! Bevonhatjuk gyermekeinket is például a játékaik vagy a bútorok takarításába, biztosan élvezni fogják!