Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

Kedves Vásárlóink! 

Technikai okok miatt: 2024.07.08-tóL 2024.07.12-ig 

A KISZÁLLITÁS SZÜNETEL. 

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK. 

 

Zsumi Blogol

Hogyan válasszunk megfelelő babatakarót?

Zsumi Zsiráf
2023.05.30 09:42
Hogyan válasszunk megfelelő babatakarót?

Hogyan válasszunk megfelelő babatakarót?

A csöppségek körül mindig akad tennivaló. Legyen szó az előkészületről vagy arról az időszakról amikor már a karunkban tarjuk őket. A babaszoba legfontosabb kelléke a babaágy, hiszen az fogja meghatározni az alvás minőségét és mennyiségét egyaránt.

Hogyan válasszunk megfelelő babatakarót?

A csöppségek körül mindig akad tennivaló. Legyen szó az előkészületről vagy arról az időszakról amikor már a karunkban tarjuk őket. A babaszoba legfontosabb kelléke a babaágy, hiszen az fogja meghatározni az alvás minőségét és mennyiségét egyaránt. Itt minden apró részlet fontos ám. Nem csupán a matrac minősége elengedhetetlen, ugyan annyira fontos a takaró minősége is. Hiszen ez az a termék, ami mindennapos használatban van. A baba takarója igazán sokoldalú. Ott van velünk egy közös sétán, ott van az altatásnál, és akkor is ott van amikor utazunk. Nem hiába alakul ki nagyon sok gyermeknél olyasféle kötődés a takarójához, hogy később már ő lesz a legjobb „alvó cimborája.” Ahogy ők hívják: a „Takija.” Elképzelhető hogy évekre választunk ilyenkor egy biztos pontot gyermekünk mellé. Éppen ezért is fontos ennyire a megfelelő takaró választás. Nézzük csak meg a Zsumi saját termékei között a világítós baba takarót! Ez nem maradhat ki egyik gyermek szobájából sem.

Ha az alvás minősége és mennyisége megfelelő, akkor gyermekünk is megfelelően fejlődik. A következő sorokban azt fogjuk összefoglalni, hogy milyen fontos szempontokat kell előtérbe helyezzünk a vásárlásnál.

ANYAG ÉS MÉRET:

Egy baba esetében a legfontosabb tényező a termék anyaga. Hiszen gondoljunk csak vissza arra az alkalomra, amikor először tartottuk kezünkben egy babát. Tudjuk milyen érzékeny a kicsik bőre.

Több szempontból is néznünk kell az anyag minőségét:

- készüljön vegyszermentes anyagból (így akár az egyre gyakoribb ekcéma és allergia is elkerülhető)
- legyen légáteresztő
- legyen könnyű és puha egyaránt
- egyszerű legyen a gondozása (a higiénia fenntartása érdekében ezeket sűrűn kell majd mosni)
- megfelelő legyen a mérete (ne legyen túl nagy)

Egy fontos tényezőről se feledkezzünk meg!

Az évszaknak mindig meg kell felelnie gyermekünk takarójának.
Ne legyen vastag nyáron és túl vékony se télen. Egy jól megválasztott baba takaróval babád mindig biztonságban érezheti magát, és ismeretlen helyen is teljesen nyugodtan pihenhet. Akár újdonsült szülő vagy akár nem, a babaszoba berendezése mindenkit ugyanannyira elvarázsol. A különböző eszközök, tárgyak és dekorációk megfelelő kiválasztása akár napokig, hetekig esetleg hónapokig is eltarthat. A babaszobák legfontosabb elemei közé tartoznak a babatakarók. A takaró mérete, anyaga, mintája mindíg nagyon fontos a választásnál. Az anyukák általában még a fűtött szobán belül is betakarják a kicsiket, csak hogy biztosan ne fázzanak. Ez nagyon fontos, főleg az éjjeli órákban amikor a kicsik testhője lecsökken. Az első hónapban a kicsiknek még nincs is szükségük párnára, legalább is a fejük alá. A rácsokra viszont annál inkább, érdemes már az elején párnákat vagy más néven rácsvédőt, hogy amikor a kicsi elkezd izegni-mozogni véletlenül se történjen semmiféle fájdalmas baleset, mint például a buksi beszorulása. Ez pontosan egy olyan termék, ami nem maradhat ki egyik babaszobából sem.

Hiszen akár három fontos fázisban lehet a segítségünkre a fonott rácsvédő.

1. A rácsos ágyban, hogy gyermekünk biztonságban legyen.
2. Falvédőként.
3. Összegöngyölve ülőpárnának is használható, hiszen a gyerekek szeretnek a földön játszani.

Miért is szuper választás a Zsumi saját termékeik között megtalálható babatakarók:

- Letisztul stílus jellemzi, melyet igazán könnyen tudsz majd kombinálni egyéb színű

kiegészítőkkel.

- vékony, szellős babakocsikhoz is tökéletesen használható nyári takaró

- A takaró különlegessége, hogy a két oldalon más-más anyag. A két anyag kombinációja a gyengédség és a kényeztetés megtestesítője.

- Súlyra kifejezetten könnyű, kicsire összehajtható.

- Melegebb időben szellősen tartja a gyermekedet.

- Könnyen mosható.

- ha pedig különlegesebb darabokat szereted, akkor arra pedig ott van a világítós babatakarónk. Ezzel még különlegesebbé teheted a babaszobát.Most pedig tekintsd meg kínálatunkat és válaszd ki a szívedhez legközelebb állót.