Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Zsumi Blogol

Miért kezdjük el időben a karácsonyi ajándékok vásárlását?

2023.11.07 08:00
Miért kezdjük el időben a karácsonyi ajándékok vásárlását?

Mindenki szeretné karácsonykor valami igazán különleges ajándékkal meglepni a szeretteit. Akkor lassan ideje kiválasztani mi is kerüljön pontosan a fa alá. A december hamarabb itt van, mint azt gondolnánk. Összegyűjtöttünk 10 igazán nyomós érvet, hogy miért is lehet tényleg igaz ez az állítás. 

1. Kényelmesen ki lehet választani, mi kerüljön a fa alá.

Ha még sincs meg pontosan mit is szeretnénk igazából, még akkor sincs semmi ok a szomorkodásra. Van még némi időnk szétnézni a neten és az üzletekben egyaránt. A karácsonyi előtti időszakban már erre sokkal kevesebb a lehetőség. Hiszen otthon is összesűrűsödik a munka és még a karácsonyfatalpat is meg kell keresni. 

2. Kikerülhető a hatalmas tömeg.

Bár hétvégén már ilyekor is érzékelhető a plázákban és egyéb nagy üzletekben a tömeg, de korántsem akkora, mint az utolsó pár hétben. 

3. Nem kapkodják el.

Még ha esetleges készlethiány is lép fel egy terméknél, még bőven van idő ahhoz, hogy megvárd az utánpótlást. És így biztos lehetsz benne, hogy nem kell esetleges „B” verzió.

4. Senki sem tud megelőzni.

Biztosan veled is előfordult már, hogy kiválasztottad a tökéletes ajándékot, viszont az egyik családtagnak vagy barátnak jóval előbb eszébe jutott és le is csapott rá.


5. Karácsonyig bárhonnan ideér

Nem minden esetben kell elmenni vásárolni. Ma már a vásárlásokat intézhetjük egyszerűen otthonról is. Pár kattintás és már miénk is lehet az általunk választott termék.
De a karácsonyi időszak előtt minden futár cég rettentően leterhelt. És ilyenkor a nagy feszültség közepette el is keveredhet egy csomag esetlegesen sérülten is érkezhet az általunk választott különleges ajándék. Ha novemberben kezdünk neki ezek az esetlegesen felmerülő problémák elkerülhetőek vagy még időben orvosolhatóak.

6. Akciósan vásárolhatod meg

Novemberben ráadásul nemcsak a plusz költségek elkerülésével spórolhatsz sokat, hanem lecsaphatsz néhány remek leárazásra is. Az őszi készletkisöprések idején megéri tehát nyitott szemmel járni, hiszen ilyenkor jóval olcsóbban beszerezheted a tökéletes karácsonyi ajándékot.

7. Olvasd el a termékleírást!

Vásárlói visszajelzésekből tudjuk, sokan úgy teszik be a kosárba a termékeket, hogy még azt sem nézik meg, raktáron van-e vagy sem. Azt ajánljuk, mindig figyelmesen olvasd el a termékleírást, és ne csak egy fénykép, illetve a termék ára alapján dönts. Egyrészt győződj meg róla, hogy tényleg ezt a terméket (több méret vagy változat esetén biztosan ezt a változatot) keresed-e. Olvasd el, kinek ajánlják (játék esetében az életkori ajánlót különösen érdemes figyelembe venni). Játékok esetében fontos azt is megtudnod, milyen anyagokból készül, megfelel-e a biztonsági előírásoknak, mekkorák a méretei, kell-e a használatához elem vagy bármi más külön beszerzendő kellék.

Ha nálunk nézelődsz és kérdésed van, nyugodtan keress minket elérhetőségeinken és kérdezz bátran!

8. Óvakodj a hamisítványtól vagy a klón termékektől!

A legnépszerűbb játékok velejárója, hogy pillanatok alatt hamisítványok és klóntermékek tucatjai jelennek meg a piacon. Természetesen, ahogy egy márkás ruhadarabhoz vagy bútorhoz is lehet hasonlót kapni olcsóbban, úgy játékok és ajándékötletek esetén sincs ez másként. Az eredeti termék és az eredeti márka azonban általában messze felülmúlja a hamisítványokat, utánzatokat, vagy jóval többet kapsz velük a pénzedért. Ezért mindenképpen győződj meg róla, hogy a csomagoláson látható termék neve és márkája pontosan megegyezik azzal, amit keresel, a termékvideóban is ugyanazt a terméket és emblémát látod, mint a képen, illetve a termék tudása a leírás alapján pontosan megegyezik azzal, amit az eredeti tud.

A Zsumi oldalán teljesen biztos lehetsz benne, hogy CSAKIS AZ EREDETIT kapod meg tőlünk.

9. Csak megbízható helyről rendelj!

Nem minden az aminek látszik. A tetszetős külsejű, vonzó árakkal kecsegtető weboldalról hirtelen kiderül, hogy egy külföldön bejegyzett garázscég, amelynek még telefonszáma sincs. Éppen ezért ha eddig számodra ismeretlen weboldalról szeretnél rendelni előtte győződj meg a következőről:

- ki üzemelteti a webshopot (ÁSZF-ben szerepeltetni kell)
- mióta működik
- vannak-e oldalán vásárlói visszajelzések és ajánlások
- van-e közösségi oldala és ha igen mennyire aktív
- van-e feltüntetve magyarországi telefonszám, e-mail cím. Olyan helyen ahol nincs feltüntetve az elérhetőség akkor onnan már megfontolandó a rendelés is.

10. Ha már külföldről vásárolsz légy körültekintő!

Az utóbbi években egyre népszerűbbé válnak a külföldi webáruházak (EU-s és EU-n kívüliek egyaránt). A kedvező árakhoz azonban nem árt hozzászámítani (különösen nagyobb értékű termékek esetében), hogy gyakran nem kapod meg azokat a szolgáltatásokat, amit egy Magyaroszágon bejegyzett cég által üzemeltetett webáruháznak kötelessége biztosítani. Ide tartozik a magyar nyelvű leírás, játékszabály, de a szavatossági és jótállási igényeket is sokkal egyszerűbben tudod itthon intézni.

Fontos, hogy a cég ahonnan rendelünk rugalmas legyen minden szempotból és  természetesen vásárlóbarát.

Ezért is jó ha a Zsumitól rendelsz, mi minden vásárlónak apró kis ajándékkal kedveskedünk és folyamatos akciókkal és nyereményjátékokkal várjuk meglévő és leendő Vásárlóinknak.