Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Zsumi Blogol

Hogyan rendezz tökéletes születésnapi bulit?

2024.02.21 08:00
Hogyan rendezz tökéletes születésnapi bulit?

Szülőként döbbenünk csak rá igazán, hogy milyen gyorsan repül az idő. Az édes kicsi baba aki még csak most született már óvodába jár vagy akár már iskolába. És büszkén várja a következő szülinapját tervezgetve a következő ajándékot. 

Szülőként kötelességünknek tartjuk, hogy különlegessé tegyük az évfordulót. Összegyűjöttünk néhány ötletet amivel igazán nagy örömöt szerezhetsz gyermekednek és az ő kis vendégeinek.

Nézzük csak meg mire érdemes igazán odafigyelni egy születésnapi buli szervezésénél.

1. A buli témája

A gyerekek imádják, hogyha egy születésnapi buli egy téma köré van felépítve. A téma több mindenen is visszaköszönhet ilyenkor: a terítéken, lufikban, tortán, kiegészítőkben. Ha gyermeked kedvencét választok, az biztos út a sikerhez.

2. Szülők elérhetősége.

Amikor megérkeznek a kis vendégek, célszerű egy lapra leírnia vendégek nevét és arra már az érkezésnél elkérni a szülők elérhetőségét. Igaz, hogy modern világot élünk és bármilyen portálon elérhető akár akárki. De attól ilyen esetben a biztosra kell mennünk. Ezért telefonos elérhetőség az ami szinte minden esetben működőképes.


3. Folyamatos rágcsi és innivaló.

A gyerekek a nagy játék közepedte biztosan nem lesznek nagy étkűek még az elején, de gondoskodj elég enni és innivalóról. Az meghívott gyerekek szüleitől, már jó ha előrre megtudod van-e esetleg a csapatban olyan aki valamire érzékeny. Így már a bulira való beszerzésnél is tisztában leszel azzal, hogy melyek azok a termékek amiket biztosan nem teszel majd ki a buli alatt. A sok futkározás ideje alatt mindig legyen: „Ivó szünet”
A későbbi kavarodás érdekében célszerű már az elején megjelölni a poharakat. Ha ráírjuk a pohárra az adott gyerek nevét, óvodai buli esetén a lurkó óvodai jelét célszerű rárajzolni vagy esetleg egy színes szívószállal is megtudjuk jelölni az adott poharat.

4. Móka és kacagás együtt

A kicsik imádják a közös játékokat. Valószínűleg hamar feltalálják majd magukat. De az se baj ha mi magunk találunk ki egy kis csapatépítő játékot. Lehet az szabadtéri de akár benti játékot is nagyon könnyen kitalálhatunk ha. Az is lehetséges, hogy csak akkor kell előrukkolnunk majd ha már a gyerekek kezdenek „durvulni”
Lehet akár tombolát is húzni a gyerekek között. Itt természetesen nem kell nagy dolgokra gondolni, lehet itt a nyeremény egy buborékfújó, egy matrica akár egy lemosható tetoválás.

5. A lufi sosem hiányozhat egy buliról

Egy gyerekzsúron mindig hatalmas sikert aratnak a lufik. Legyenek azok különböző formájúak. Extra élményért akár pár héliumos lufit is becsempészhetünk a dekoráció közé.

6. Fő az elővigyázatosság

Egy csapat gyerek bizony elég nagy ramazurit tud csinálni pillanatok alatt. Teljesen természetes, hogy az önfeledt játék közben nem tudnak mindenre egyszerre odafigyelni. Ha valamire mégis nagyon szeretnél vigyázni, esetleg törékeny vagy balesetveszélyes tárgy van elől, azt helyezd addig biztonságba mindenki érdekében, a szülinapozás közben pedig fél szemmel mindig figyelj a gyerkőcökre! Ha a gyerekek szüleit is vendégül látod, vagy egy barátnőt, családtagot is áthívsz magatokhoz, akkor ők is tudnak segíteni a kicsik felügyeletében.

Ha nincs ötleted a gyerekek lefoglalására mi arra is gondoltunk. Összegyűjtöttünk pár igazán menő dolgot aminek egy gyerek sem tud ellenállni.


- KINCSKERESÉS A LAKÁSBAN

Rejtsünk el pár lego figurákat a lakás különböző pontjain. Osszuk ketté a csapatot. A csapat egyik fele rejtse el a legofigurákat és készítsen kincsen térképet mellé. A csapat másik fele pedig annak alapján keresse meg. Mindezt lehet akár időre is, hogy még izgalmasabb legyen a kincskereső expedíció.

- LEGO ÉPÍTŐ VERSENY

A továbbra is két csapatra osztott gyerek sereg. Építsenek egyenlő számú legoból valamilyen alakzatot. A legkreatívabb lesz a nyertes.

- LÉGGÖMB DURRANTÁS

A gyerekek születésnapi partijáról nem hiányozhat a diszkó. Ezalatt játszható egy szórakoztató lufis játék. A gyerekek párokat alkotnak. Minden páros egyik tagjának lábához egy léggömb van kötve. Miközben a gyerekek táncolnak, megpróbálják szétdurrantani a másik pár léggömbjét. Egyben meg kell védeniük sajátjukat. Akinek a dal végén épségben marad a lufija, az lesz a győztes.

Legyen bármilyen alkalomról szó a Zsuminál megtalálod a megfelelő ajándékot gyermeked számára. Ha netán mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük az általad kért terméket. Zsumi, mert Ő a legfontosabb