Szűrés

Termék státusza
Ár
20 490 Ft - 44 990 Ft
Brand
Gyártó
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Jurassic World

Megérkeztek az őskor nagy kedvencei. Ezek azok a termékek, amelyek ha gyermeke kezébe kerülnek, játék közben már ők sem éreznek többet se félelmet, se ellenfelet.
A részletes kidolgozás mellé vérfagyasztó hang és a kolosszális méretek is társulnak.
Ezekkel a játékokkal igazán elhozhatjuk a Jurassic World kedvenc jeleneteit.

Hatalmas sláger a fiúk körében a népszerű Jurassic World, nálunk igazán élethű darabokat találhat. A Zsuminál, a dinókból igazán teljes körű a kiszolgálás. Van itt kolosszális bestia azaz indominius rex, ami élethű hangot ad ki és még az álkapcsát is kinyitja, néhány gombnyomás után a nyaka is bevörösödik.

A Zsumi dinós polcán megtalálható a félelmetes Velociraptor, ami most a gyermeke kezében kelhet újra életre. Közel 40 féle hangeffekttel kápráztatja el közönségét. A figura az autentikus Rangers kesztyűbe épített kotrollerrel irányítható és kelthető életre. Gyermeke kedvére gondoskodhat róla ő pedig cserébe megvédik kisgazdáját a rá leselkedő veszélyektől.
Az igazi dinó rajongó szobájából nem hiányozhat az óriás méretű Atrociraptor sem. A 93 cm méter magasra nőtt dinoszaurusz akár 20 darab mini dinót is képes felfalni amiket a gyomra kinyitásával ki is szabadíthatunk. Méreteiből adódóan ez a dino igazán jó kiegészítője lehet a gyerekszobának. Minden gyermek keresztül megy a dino korszakon, van akinek több van van akinek kevesebb. Amiben a Zsumi csapata teljesen biztos, hogy ezek közül a dinók közül bármelyiket válassza garantált lesz a siker.

Ezek a népszerű játékok mindegyike megfelel a mai legszigorúbb minőség ellenőrzési követelményeknek, így akár már 3 éves kortól bátran használhatják őket a gyerekek.

Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony… stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.