Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

Kedves Vásárlóink! 

Technikai okok miatt: 2024.07.08-tóL 2024.07.12-ig 

A KISZÁLLITÁS SZÜNETEL. 

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK. 

 

JÁTÉK

Ebben a kategóriában célszerű olyan játékot választani, ami gyermekünk számára a legjobban tetszik, hadd bontakozzon ki benne.

A játék kategórián belül van nagyon sok alkategória amiben kedvünkre válogathatunk.
Fiús vagy lányos játékok

A fiús játékokból nagyon széles a választék a Zsuminál, egyaránt fellelhetőek a klasszikus kedvencek és a legújabb játékok is. Fiús játékok között az egyik klasszikus kedvenc az autó. Azon belül egyik nagy kedvenc a Hot Wheels.

Ha Hot Wheels termékei közül választunk ajándékot, azzal mindig garantál a siker, akárcsak az autófaló cápával vagy sárkánnyal, ami még a pakolásban is segíthet, hiszen játék közben kerülnek összegyűjtésre a széthagyott járművek.       

A dinóvilág kedvelői is igazán gazdag kínálatból választhatnak. Gondosan összeválogattuk a dinó készletünket, ezek között biztosan megtalálja gyermekének a legmegfelelőbbet vagy akár azt ami még hiányzik a gyűjteményből.

A lányos játékok között sincs okunk panaszra. A kislányok biztosan hamar megtalálják a Zsuminál a legmegfelelőbb csajos játékot a számukra.
A számtalan újdonság mellett a régi nagy kedvencekből is választhatnak.

A legkisebbekre is gondoltunk ám. Hiszen játszani jó. Együtt játszani még jobb. Ezért teremtünk a Fisher-Price játékkal egy olyan mesés világot, amit csodálatos kaland felfedezni, kicsiknek és nagyoknak. A Fisher-Price már a legkisebbekre is gondol.

Nagyon sok olyan terméket gyárt, amelyek már a bébiket is elszórakoztatják, olyan termékeket,amelyek elragadják a figyelmüket vagy éppenséggel segítsenek az altatásban.

A nagyméretű játékok közül is nagy a választék a Zsuminál. Ezek a játékok nem csak a méretűkből adódóan adnak hatalmas élményt a játékközben. Ezek a játékok minden téren megállják a helyüket pontosan úgy, ahogy a fa játékok is.


A fa játékok varázsa az egyszerűségében rejlik. Mégsem csak a szórakozás a céljuk, hanem fejlesztenek is. Válasszon gyermekének időtálló, életkorának megfelelő, igényes játékszert kínálatunkból.
Fejlesztő játék azon játékok közé tartozik, ami nem csak jó móka de egyben hasznos is a gyermekünk fejlődésének érdekében. Minél több játékhelyzetben próbálja ki magát gyermekünk, annál rugalmasabb, problémamegoldóbb lesz felnőtt korára.

Webáruházunkban a DC képregények hősei megannyi termékről visszaköszönnek. Természetesen a legnépszerűbbek az akció figurák amelyekkel a képregények és akciófilmek legizgalmasabb jeleneteit lehet feleleveníteni.
Rengeteg játék közül válogathat kedvére. A Zsuminál megtalálja a megfelelő ajándékot gyermeke számára. A nálunk kapható játékok mindegyikére jellemző, hogy prémium minőségűek, így biztos lehet benne, hogy hosszabb távon is jó választás.

Számtalan márka és mesehős közül választhat gyermekének.
A legújabb játékok között megtalálhatjuk régi „nagy kedvenceket” is.

Mi a Zsuminál nagyon figyelünk arra, hogy minden ilyen termék a legapróbb részletekig megegyezzenek az eredetivel. Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb.
Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.