Szűrés

Termék státusza
Ár
1 590 Ft - 70 450 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Gyártó
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Fejlesztő Játékok

A különféle fejlesztő játékok nem csak a gyerekek nagy kedvence de a felnőttek is szívesen bekapcsolódnak a játékba ha ezekről a termékekről van szó. Válassz kedvedre a Zsumi fejlesztő játékaiból. Ezek a játékok nem csak a szórakozás szempontjából fontosak, a gyártók talán ezekre a játékokra fektetnek a legtöbb hangsúlyt, hiszen ezeket a játékokat kell a legjobban a gyerekek igényeire szabni. Talán a legnépszerűbb és legrégebbre visszanyúló készségfejlesztő játékok egyike a különféle gyurmák. A gyerkőcök már egészen kis korban otthon és az óvodában szívesen csinálnak szebbnél-szebb alkotásokat gyurmából.

 

A Play-Doh gyurma nem csak a gyerekek körében közkedvelt de a szülők is szeretik. Hiszen nem hagy nyomot, nem színez és nem szárad ki olyan könnyen. A homokgyurma sem hagyható ki a a sorból, hiszen a homokozáshoz hasonló élményt biztosít, de különböző formákat is alkothatunk belőle, vagy csak egy hegyet amit aztán megnézhetünk hogyan omlik le, mert a homokgyurma ezért is annyira érdekes, mert nem tartja meg olyan sokáig a formáját ha olyan alakzatot készítünk belőle és leomlik akárcsak egy hegy, Ami valljuk be elég érdekes. A készlet formákat is tartalmazhat ami segíti gyermekünk szórakozását és segít jobban kibontakoztatni gyermekünk kreativitását is.

A Hasbro által fejlesztett gyurmákhoz már nem csak formák kaphatók, hanem már vannak olyan csomagok is amiben kimondottan a felnőttek világába is beleképzelhetik magukat a gyerekek. Legyen az egy gigantikus méretű fagylatos kocsi, adagolóval, tölcsérrel mindennel ami a szakma fortélyihoz szükséges. De találhatunk gyurma sütőkészletet, popcorn készítőt vagy pizzasütő kemencét is. Itt már csak tényleg a képzelet szab határt az alkotásnak.
Az építőjátékokkal is szabadon szárnyalhat a képzelet és a kezek is ugyan úgy dolgozhatnak.

A rajzolás fejlesztésére is számtalan megoldás létezik, mint a mágneses tábla vagy a Frozen kreatív bögrekészítő szett.
A legkisebbek pedig a szétválasztó pohárkákkal tudnak játszani bárhol. Ezek a pohárkák igazán sokoldalúak. Hiszen nem csak a gyerekszobában tudnak tornyot építeni, de a fürdőkádba is jó vizet meríteni vagy akárcsak kint a szabadba kavics kincset gyűjteni benne.

Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony… stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.