Szűrés

Termék státusza
Ár
3 250 Ft - 73 990 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Gyártó
származási hely
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Autós játékok

A játékautók továbbra sem mentek ki a divatból, ezért lehet a legjobb választás minden fiú gyermek számára, legyen az kamion ami akár 42 darab jármű szállítására is alkalmas. Egy JCB kamion ami munkagépeket szállít vagy akár egy gigantikus méretű autógarázs autókkal kiegészítve. A Zsumi jármű kínálatában még Batman kétéltű autója is megtalálható, ami szárazföldön és vízen is kitűnően teljesít. Ez egy igazán menő verda ahogyan a legtöbb Hot Wheels autó is ami megtalálható kínálatunkban. A Hot Wheels által létrehozott kisautómárka, melyre ma már joggal mondhatjuk, hogy a világon az egyik legismertebb játék. Nem csak hogy gépkocsikat gyárt a gyerekek számára, de már az autómosótól az autófalóig mindent legyártottak. Hiszen az autók kiváló minőségű fémből vagy műanyagból készültek. Nagyon strapabíróak , tökéletesen illeszkednek bármelyik Hot Wheels pályához. Megjelenésük nagyon élethű. Éppen ezért nagy keletű a gyűjtők körében is.

 

Ha már az autóknál tartunk ne feledkezzünk meg az RC járgányokról sem. A Batman versenyautó az egyik legjobb választás.
Lenyűgöző, akár 30 km/h-s végsebességgel és akár 45 perces futási idejével ez az RC Batmobile garantálja a tökéletes vezetési élményt.
A valódi gumiabroncsok tökéletes tapadást biztosítanak az aszfalton még nagy sebességnél is.
A kerekeken található hűvös LED-lámpák a Gotham City Racert abszolút figyelemfelkeltővé teszik az utcákon, még alkonyatkor és messziről is.
De ha már a világító kerekeknél tartunk, ne feledkezzünk meg a világ kedvenc sündisznójáról sem aki világító kerekű gördeszkáján hasít végig a járdákon, gyermekünk irányításával. Ez a távirányítású modell egy 15 cm méter magas levehető Sonic figurát tartalmaz . Irányítása egy gyűrű alakú irányítóval történik három gombbal rendelkezik a teljes vezetési vezérléshez: előrehajtás, 360 fokos pörgetés és turbó üzemmód, amely megvilágítja a kerekeket. A 15 centiméter magas Sonic 13 artikulációs ponttal rendelkezik a fantasztikus pózok érdekében.
Ezek a népszerű játékok mindegyike megfelel a mai legszigorúbb minőség ellenőrzési követelményeknek, így akár már 3 éves kortól bátran használhatják őket a gyerekek.

Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony… stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.