Szűrés

Termék státusza
Ár
3 250 Ft - 154 990 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Csomagolás mérete
Gyártó
származási hely
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Lányos játékok

A lányok biztosan hamar megtalálják a Zsuminál a legmegfelelőbb lányos játékot a számukra. A számtalan újdonság mellett a régi nagy kedvencekből is választhatnak. A nálunk kapható játékok mindegyikére jellemző, hogy prémium minőségűek, így biztos lehet benne, hogy hosszabb távon is jó választás.

Webshopunkban a lányos játékok között mindenképpen említést érdemel Barbie, akinek akár a Malibui házának kicsinyített mását is megvásárolhatjuk, ahol Barbie kedvére hívhatja vendégségbe a kedvenc mesehős karaktereinket: Elzát, Annát, Arielt, Hamupipőkét, Isabelt vagy Mirabelt az Encantoból. Szükség esetén segítségül hívhatja Wonderwomant is.

Számtalan mesehős közül választhatunk. Többségük gyártója a Mattel egy játékokra szakosodott cég, akinek a tulajdonában van többek közt a Fisher Price, Barbie, Hot Wheels és még számtalan ismert játék.

 

A játékok között ne feledkezzünk meg a Rainbow babákról sem. Ezek a babák azok, akiktől távol áll a hétköznapi szürkeség. Gyermeke kedvére variálhatja a babákhoz tartozó szetteket, vagy egyedi kiegészítők segítségével teheti még divatosabbá kedvenc kis barátnőjét. A babák előnye az, hogy gyermekének játék közben fejlődik a gondolkodása és megtanulja a gondoskodást is. Így biztos lehet benne, hogy gyermekének egyik kedvenc játékbabája lesz.

A játékok között különösen fontos szerepe van az újdonságoknak, amik akár egy-egy új mese által válhatnak számunkra ismerőssé. Így van ez a Disney által közkedvelt Jégvarázs hercegnőivel is, ami a Hókirálynő meséje alapján készült. A történet két hercegnőről szól. Elza hó és jég csapását zúdítja családja királyságára, Arendellre. Kishúgát Annát, az ő védelme érdekében szeretné távolt tartani magától, így saját maga által teremetett jégpalotába vonul.

Ha szeretné megrendelheti Elza mágikus kesztyűjét is így gyermeke is kipróbálhatja milyen érzés Elza hercegnőként „jégsugarat” lőni a körülötte lévő világba.

De ne feledkezzünk meg arról az időszakról sem amikor a lányok elkezdik utánozni a környezetüket. Szeretnek ők is segíteni a konyhában, épp úgy ahogy a házimunkában is. Ezekre a feladatokra az egyik legalkalmasabb Casdon termékcsalád. Ha teljessé szeretnénk tenni gyermekünk háztartási készletét, akkor ezekre a játékgépekre is szükség lesz, melyekkel játékosan megtaníthatjuk a háztartási szabályokat:

-Játék porszívó (piros és rózsaszín színben)

-vasaló és vasalódeszka

-ruhaszárító, vasalódeszkával és vasalóval

-takarító kocsi, morzsa porszívóval

-esetleg anélkül

A Casdon termékcsalád között megtalál mindent, amire szüksége lehet.
Akár még fodrászkellékest is. Hiszen melyik lány ne szeretne fodrászkodni a kedvenc babáján? A lányok köztudottan imádják nézni, amikor a fodrászok különböző frizurákat készítenek édesanyjuk hajából. Ilyenkor mindig ők is ihletet kapnak a hajfésüléshez, csavaráshoz, fonáshoz és a csatokkal, hajgumikkal való különböző díszítéshez. Erre valók a fodrászos játékok, melyekben általában játékhajszárító, csavaró, fésű és számos kiegészítő található.

Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.