Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Zsumi Blogol

A dínó örök

2023.08.25 11:48
A dínó örök

Nincs olyan gyerekszoba ahol ne fordulna elő legalább egy dinoszaurusz. Hiszen a mára már teljesen kihalt őshüllők szinte minden gyerek kedvencévé vált. Amíg a fiúk harapdálós harcot vívnak velük, addig a lányok inkább dínós papás-mamásat játszanak. De milyen egy igazi dinoszaurusz figura? A mai csúcskategóriás őshüllő már nem csak a méretükkel és valósághű kidolgozásukkal képesek elkápráztatni gyermekeinket, hanem akad már olyan is ami egy adott okos eszközön akár életre is kelthető.
És még külön játékokat is aktiválhatunk ezzel a kóddal. 

DE NE UGORJUNK ÍGY ELŐRE. :)

Vajon mióta tart ez a rajongás a dinók felé?

Erre a kérdésre a választ pontosan lehet még senki nem tudja, de ha a rajzfilmekből akarjuk keresni a választ, akkor már egész régen elindulhatott. Hiszen a Frédi és Béni avagy a két kőkorszaki szaki mesét már 1960. szeptemberétől kezdték el játszani. Lehet, hogy a sorozat népszerűsége abból fakad, hogy a házi kedvenc egy kedves, mókás dinoszaurusz? Netán azért, mert a rég kihalt állatok a mesében együtt élnek az emberekkel? Számtalan verzió lehetséges eme kérdés megválaszolására. De bátran mondhatjuk, hogy talán az igazi dínó mánia a Jurassic Park megjelenésével kezdődött, még 1993-ban később pedig a Jurassic World Világuralom című film indított be egy újabb dinó lázat.

De milyen is egy igazán menő dinó?

Manapság a gyerekeknek már konkrétabb elképzelésük van egy adott játékfiguráról.
Régen még elég volt az, hogy az adott játék élethű. Mára már más kritériumok is előkerültek egy dinoszaurusz vásárlásnál. Soknál nagyon fontos, hogy akkora legyen a választott dinó szája, hogy az beférjen egy másik dínó feje vagy akár egy tucat másik figura.
Van aki kimondottan egy félét keres. És olyan is akad, akit a kiterjesztett valóság ragadott magával és azokat a termékeket keresi, amelyiknél ez már elérhető.

Mi a kiterjesztett valóság?

A kiterjesztett valóságnak köszönhetően akár a saját szobánkban életre kelhet egy veszedelmes őshüllő.
És ehhez nem kell mást tenned, csak egy arra alkalmas okos eszközre letölteni az alkalmazást, majd befotózni a játékfigurán található kódot és már kezdődhet is a móka. És ezek mellett még ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a figurák hangot is adnak ki és nem utolsó sorban világítanak is. Kell ennél több?
Van aki a hagyományos dinót szereti és abból is a legnagyobbat. Ma már nagyon sok dinoszaurusz közül választhatunk. A Zsumi raktárában igazán nagy a választék a veszedelmes őshüllőkből. Hiszen törekszünk arra, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni. Éppen ezért a fent említettekből mindet megtalálhatod nálunk.

Ne habozz! Nézz szét, hogy minél hamarabb indulhasson az igazi veszedelmes kaland a játékszobában.