Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Zsumi Blogol

Mit vegyek Nőnapra?

2024.03.06 10:51
Mit vegyek Nőnapra?

Elérkezett a tavasz egyik legszebb ünnepe, amikor virággal köszöntik a hölgyeket a férfiak. Mindannyian tudjuk, hogy ajándékozni öröm, de sokaknak elkél a segítség, amikor az ajándékötletek között vacillálnak.

Ha te is éppen a családod hölgytagjainak keresed a tökéletes meglepetést, az alábbi ötletgyűjteményünkből ihletet meríthetsz.

Családapaként vagy nagypapaként nem csak rólunk nőkről emlékeznek meg ilyenkor a férfiak, hanem a családban lévő „kis hölgyekről” is. De nem kell feltétlenül ragaszkodnunk a megszokott virághoz. Miért ne adhatnánk valami mást a családban lévő apró hölgyeknek idén nőnapra?

Miért kellene ragaszkodnunk a virághoz vagy akár a csokihoz? Bár személy szerint nálunk a csoki a legjobb ajándék, de idén a csoki mellé van pár igazán ütős ötletünk, mi az, amivel nem tuti lősz mellé a család "kisebb hölgy" tagjainál sem. Hiszen olyan egyszerű besétálni évről-évre a legközelebbi virágboltba és kiválasztani egy virágot, amivel meglepetést okozhatunk. A tradíció persze tradíció, de az nem jelenti azt, hogy ettől ne lehetne eltérni.
Most „csokorba” gyűjtöttük, hogy korosztályonként mivel is tudunk igazán örömet szerezni:

 

Mit adjak ajándékba? (0-5 éves korig)

Játékok, rágókák, építőkocka,

Kedves dolog, ha nőnap alkalmából, a család legapróbb tagjaira is gondolsz. A gyerkőcök ebben a korban a világ felfedezésével és megismerésével vannak elfoglalva, ezért érdemes olyan játékot ajándékozni nekik, amelyek segítik a szellemi fejlődésüket. Legyen az egy játszószőnyeg, építőkocka vagy akár egy minőségi anyagból készített konyha.

Mi a legjobb ajándék 6-12 éves korig?

Kreatív játékok lányoknak

Ez az a korszak amikor egyre határozottabban formálódik a személyiségük. Ezért érdemes az ajándékaikat is ennek megfelelően választani. Van aki még mindig imád babázni, van akit a sport köti le vagy van aki éppen a kreatív dolgokért rajong.

Mit vegyek egy tinédzsernek? (13-18 éves kor között)

Ajándékutalvány, lego, mozijegy

Tinikorban sok lány elkezd érdeklődni a divat iránt. De ebben a korszakban sem tudsz mellé lőni egy menő Harry potteres legóval. (Hiszen ez a lego annyira jó, hogy ennek minden korosztály biztosan örül) Természetesen az is előfordul, hogy nem szeret már legozni ebben a korban… akkor is van megoldás. Van egy termék, ami szinte minden lánynál megállná a helyét. Ez a termék nem mást mint a Sötétben világító titkos napló készítő. Hiszen ebben a naplóba igazán minden feljegyezhető. Egy titkos álom, egy kitűzött cél, és a legjobb az egészben, hogy a Blacklight pen segítségével mindezt csak a napló tulajdonosa tudja felfedni.

Mit vegyek Nőnapra Anyunak?

Aki már unja a virágot, bonbont, ékszert, és sok év után valami újdonságot vinne haza, nincs könnyű helyzetben nőnapon. Persze nem kell feltétlenül drága meglepetésre gondolni, az sem baj, ha saját készítésű nőnapi ajándékötleted van. Ez lehet egy családi vacsora kártya amit anya akkor használ fel amikor csak szeretne, egy évelő virág ami az év összes napján kellemes érzéssel tölti el Anyut amikor rápillant. Legyen az bármi a lényeg az, hogy ezt a napot a Nő kicsivel különlegesebbnek érezze, mint a többit. Reméljük tudtunk segíteni. 

Hajrá uraim! Tiétek a pálya..