Szűrés

Termék státusza
Ár
5 390 Ft - 154 990 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Gyártó
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Babák és Kiegészítők

Mosolyt csalna lány gyermeke arcára? Akkor a legjobb választás a babák és kiegészítők kategória.
A babák egyértelműen a lánygyermekek kedvencei közé tartoznak. Játék közben fejlesztik a gondolkodásukat és megtanulják a gondoskodást. Termékeink között mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb karaktert. Lehet az egy hercegnő akit a gonosz mostoha korlátoz szabadságában vagy éppen a Miraculous csapat egyik tagja.

A kaland kedvelőinek ajánljuk az ismert Vaiana meséből a Moana babát aki nem csak egyedül érkezett a Zsumi raktárába hanem vele együtt Maui, Heihei a kakas és Pua a kismalac.
Választhatjuk a Rainbow Shadow babák egykét, akiktől távol áll a hétköznapi szürkeség.
Némelyik babához tartozik még egy szett, amit kedvére variálhat játék közben gyermeke. Vagy egyedi kiegészítők segítségével teheti még divatosabbá kedvenc kis barátnőjét. Ezeknek a babáknak az egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy tetőtől-talpig öltöztethetőek, így az egyszer már megvásárolt babákat mindig megújíthatják a gyerekek ponotsan ugyan úgy ahogyan a barbie babákat is. Legyen az egy Disney hercegnő vagy akár egy szuperhős Miraculous baba.
Ezek a népszerű játékok mindegyike megfelel a mai legszigorúbb minőség ellenőrzési követelményeknek, így akár már 3 éves kortól bátran használhatják őket a gyerekek.
Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb. Ezekkel garantált lesz a siker. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.