Szűrés

Termék státusza
Ár
6 490 Ft - 36 990 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Csomagolás mérete
Gyártó
származási hely
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Marvel Játékok

A Marvell egész csapata elérkezett hozzánk és készen állnak a bevetésre. A Disney+ csatorna univerzuma ennek köszönhetően a gyerekszobában is megelevenedhet. Akciófigurák egész hada várja, hogy megörvendeztethesse a rajongókat. Akár piciknek akár nagyoknak szeretne nem mindennapi meglepetést szerezni itt meglelheti a tökéletes ajándékot.  

A karakterek részlet gazdagon lettek kialakítva így teljesen megegyeznek a filmben látott szereplőkével. Ezekkel a játékokkal igazán eljátszhatják, hogy varázserejük van és megmentik vele a világot. Olyasvalakikre is gondoltunk akik nem elégszenek meg egy figurával, hanem ők maguk akarnak lenni az életnagyságú szuperhősök. Ezáltal belebújhatnak Amerika kapitány, Fekete párduc vagy Pókember szerepébe.

 

A merészebbek pedig felhúzhatják Vasember elektronikus kesztyűjét. Akár Fekete párducnak is beöltözhetnek, a Marvel Studiós jelmezzel a Black Panther Legacy kollekcióból egy maszkkal és karmokkal ellátott szettben magad és kedvenc Marvel-hőseid a reflektorfénybe helyezheted! A Marvel jelmezkészletben található két kesztyűvel a történetekhez hasonlóan behúzhatod és kinyújthatod a karmaidat, és újraalkothatod a legendás Wakanda tisztelgést.

 A Marvel Studios készleten kívül sok más játék is található a Black Panther Legacy kollekcióból (külön megvásárolható), amellyel megünnepelheted Wakanda legendás királyát! A Marvell játékok között van a giga méretű Pókember és Hulk is. Minden figura egyedi töltetlékkel rendelkezik, ami nagyon különleges érzés. A figura háromszorosára nyújtható. Ebben a kategóriában mindenki megtalálja a magának valót.

Legyen az kicsi és nagy. A közkedvelt figurákból igazán nagy a választék. A gyűjtők is előszeretettel vásárolják a különböző figurákat, hiszen ezek részletesen kidolgozott akció hősök. Nem csupán a mennyiségre megy a gyártó, hanem igazán odafigyel a minőségre is. Ezek a figurák teljesen megegyeznek a filmvásznon található kedvenc akcióhősünkkel.

Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony… stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.