Szűrés

Termék státusza
Ár
1 590 Ft - 71 490 Ft
Brand
Gyártó
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Fa játékok

A fa játékok varázsa az egyszerűségében rejlik. Mégsem csak a szórakozás a céljuk, fejlesztenek is. Válasszon gyermekének időtálló, életkorának megfelelő, igényes játékszert kínálatunkból. Kevés gyerekszoba van, ahol ne találkoznánk fajátékok tömkelegével. Ha tartós és stílusos játékot keres gyermekének akkor a legjobb helyen jár. Termékeink között biztosan talál majd olyat amiben gyermeke örömét leli majd. A fa puzzle az ami minden gyermek figyelmét garantáltan leköti. Bár a fa kocka és a fa kirakó áll az első helyen ha a fa játékokról beszélünk, de ne feledkezzünk meg a formakeresőről és a fa vonatról sem . Hiszen biztosan mindenkinek volt gyermekkorában . Vannak gyerekek, akik szeretik összekötni a kellemest a hasznossal és a játékbirodalom további elemeit is bevonják az önfeledt szórakozásba. Így már egy fa vonat szett mellett hajó és fagylaltos kocsi is színesítheti a képzeletbeli város mindennapjait. Ezek a népszerű játékok mindegyike megfelel a mai legszigorúbb minőség ellenőrzési követelményeknek, így akár már 3 éves kortól bátran használhatják őket a gyerekek.
Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony… stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.