Szűrés

Termék státusza
Ár
3 250 Ft - 213 780 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Csomagolás mérete
Gyártó
származási hely
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Fiús játékok

  A fiús játékokból nagyon széles a választék a Zsuminál, egyaránt fellelhetőek a klasszikus kedvencek és a legújabb játékok is.
Fiús játékok között az egyik klasszikus kedvenc az autó.
Azon belül egyik nagy kedvenc a Hot Wheels. A Hot wheels játékautó valójában 1968-ban született meg először.
Egy ötlettől vezérelve az akkori konkurens, a Matchbox modelljeinél jelentősen gyorsabban volt képes gurulni a pályán.
Ezt áttervezett kerekeinek és tengelyének köszönhette. Az első évben 16 különböző modellt adtak ki. Azóta közkedvelt lett a gyerekek körében.
Az autókhoz később autópályákat is elkezdtek gyártani, garázsokat sőt autófalókat is.

Hatalmas sláger a fiúk körében a népszerű Jurassic World, nálunk igazán élethű darabokat találhat.
A Zsuminál, a dinókból igazán teljes körű a kiszolgálás. Van itt kolosszális bestia, ami nem csak hogy élethű hangot miközben az álkapcsát is kinyitja de néhány gombnyomás után még a nyaka is bevörösödik. A félelmetes Velociraptor most a gyermeke kezében kelhet újra életre. Közel 40 féle hangeffekttel kápráztatja el közönségét.
A figura az autentikus Rangers kesztyűbe épített kotrollerrel irányítható és kelthető életre. Gyermeke kedvére gondoskodhat róla ő pedig cserébe megvédik kisgazdáját a rá leselkedő veszélyektől.

 

Mióta világ a világ a fiúk rajonganak a fegyveres játékokért, és ebben a legnépszerűbb márka a NERF és az X-Shot, a fegyverek világában a szivacslövő pisztolyok és puskák jelentik a legjobb választást.
A szivacslövők remek játékélményt tartogatnak, hiszen messzire, pontosan ellő, mindegyik egyedi dizájn alapján készült, és a legnagyobb biztonságban adják át a háborúzás élményét.

Természetes az akcióhős rajongókra is gondoltunk. Abból sem maradhat el a széles választék, mindenféle fajtában tartogat a Zsumi raktára ezekből a hősökből.
Van aki képes megnyúlni, mint például Hulk aki giga méretűre nyújtható Pókemberrel együtt.
De ahol az akcióhősök jelen vannak oda rendszerint a gonoszak is bekukkantanak. Pont így van ez most is, hiszen nálunk pont úgy megtalálható Joker, Venom de még Kong is. Azok akik nem elégszenek meg egyszerre egy figurával, mi azokra a gyerekekre is gondoltunk. Miért ne lehetne meg neki egyszerre az összes? A 7 darabos, egyedi tervezésű akciócsapat minden kisgyermek álmát egyszerre teljesítheti. Önnek csak meg kell rendelnie és már indulhat is az akció.

Nem minden akció figura szeret ám csak repülni, olyankor jól jön egy igazán menő verda a kétéltű Batmobile-t még Apa is szívesen kipróbálja, hiszen ez vízen és szárazföldön egyaránt képes közlekedni.

Mi a Zsuminál nagyon figyelünk arra, hogy minden ilyen termék a legapróbb részletekig megegyezzenek az eredetivel. Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb.
Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.