Szűrés

Termék státusza
Ár
2 840 Ft - 51 990 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Csomagolás mérete
Gyártó
származási hely
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

Kedves Vásárlóink! 

Technikai okok miatt: 2024.07.08-tóL 2024.07.12-ig 

A KISZÁLLITÁS SZÜNETEL. 

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK. 

 

Felnőttek világa kicsiknek

Ezek a játékok igen különlegesek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Hiszen minden gyermek a szüleire szeretne hasonlítani, őket tekinti példaképnek. Pontosan ezért is a neve: felnőttek világa kicsiknek. A szerepjátékok nagyon közkedveltek és fontosak is a fejlődés szempontjából.
Emlékezzünk csak vissza egy kicsi, melyikünk ne akart volna szuperhős lenni, aki megmenti a gonosztól a várost vagy akár egy hercegnőt kiszabadítva legyőzni a csúf sárkányt.
Esetleg fodrász lenni, aki jobbnál-jobb hajkölteményeket készít.

A fiúk egyik nagy kedvence játéka, amikor apát utánozva a saját munkapadjukon szerelhetnek, és saját fúrójukkal javíthatják meg az elromlott játékokat. Természetesen szerszám nem való kis gyermek kezébe, de a bosch gyermekeknek szánt játékműhelyben mindent megtalálhat, ami felkeltheti gyermekünk figyelmét apa műhelyében és ennek köszönhetően gyermekünk azt élvezheti, hogy neki is van egy saját műhelye. Különösen lekerekített éleknek köszönhetően ebben a műhelyben sosem történik majd munkabaleset. Számtalan olyan játék megtalálható ebben a csoportban ami teljesen olyan, mint az eredeti.

A Casdon hajformázó készletben található hajszárító például valódi levegőt fúj, hogy valósághű hatást keltsen kis stylistja számára. Amellett, hogy szórakoztató játék, a stíluskészlet elősegíti a kéz-szem koordináció fejlesztését, miközben a különféle tevékenységek és kiegészítők segítenek megérteni az ok-okozati összefüggéseket. És ha kész az új hajköltemény, akkor indulhat is a takarítás....


Azt pedig leggyorsabban a Casdon termékek közül a guruló kocsik egyikével tudjuk elvégezni vagy ha csak porszívózásra van szükség akkor arra pedig ott van Henry vagy Hetty nevű szuper élethű és egyben működő termékeink. Ami képes kisebb papírdarabok felszívására is. Sok olyan termékkel találkozhatunk, melyek valódi élményeket biztosítanak gyermekünk számára. A Casdon edénykészlettel gyermekünk megfőzheti a Zsuminál vásárolt kedvenc Rainbow babájának akár az első közös ebédet is.


A Zsumi csapata tapasztalt szülőkből és nagyszülőkből áll, ezért mi igazán tudjuk mi az amire gyermekének szüksége lehet. Mindezek mellett arra is törekszünk, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk, mert mindannyian tudjuk milyen az, amikor gyermekünk kedvenc játéka idő előtt felmondja a szolgálatot. Akkor egy világ dől össze csemeténkben. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez nem fordulhat elő. :)
Ezek a népszerű játékok mindegyike megfelel a mai legszigorúbb minőségellenőrzési követelményeknek, így akár már 3 éves kortól bátran használhatják őket a gyerekek.
Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.