Szűrés

Termék státusza
Ár
9 990 Ft - 213 780 Ft
Brand
Ajánlott korosztály
Gyártó
EAN

Szűrés

TOP termékek

Házhozszállítás

Elérhetőség: +36/70-607-9290       info@zsumi.hu          facebook csoport

Amennyiben 11:00 óráig leadja megrendelését,  az másnap kiszállításra kerül.

(munkaszüneti napok és hétvége kivétel)

 

 

Nagyméretű játékok

Hatalmas a kínálat kicsiknek és nagyoknak ebben a kategóriában.
Legyen az akár egy dinoszaurusz, ami megtámadja Barbie Malibui házát. Ha inkább a szabadba vágyunk gyermekünkkel, kipróbálhatjuk távirányítós autók egyikét, van ami képes szárazföldön és vízen is menni egyaránt de megtalálható Batman versenyautója is aminek már csak a megjelenése is felkelti a figyelmet.

 

 

A pancsolás kedvelői pedig az AquaPlay Mountain Lake vízipályáján tehetik próbára ügyességüket. Ez az a játék, ami nagyon jól jön amikor a nyári melegben az udvaron az árnyékban kell tartanunk a gyermekünket. Ezek a pályák kombinálhatóak minden Aqua Play készlettel, ezért a pálya végleges mérete csak Önön múlik. A Zsumi termékkínálatában nagyon sok nagyméretű dinoszaurusz is megtalálható, amikkel igazán jókat játszhat gyermekünk. A Jurassic World most nagyon népszerű a fiúk körében. Vannak amik élethű hangjuknak köszönhetően igazán nagy játékélményt nyújtanak. Az autók kedvelőinek tökéletes ajándék lehet a Dickie Toys közkedvelt Óriás hordozható kamion. Ami 42 jármű tárolására alkalmas. Ezzel garantált a siker. Hiszen nem csak hogy akárhová el tudunk szállítani ennyi gépjárművet egybe, de nem is kell keresgélni, mert mind egy helyen lehet.
Természetesen szerszám nem való kis gyermek kezébe, de a bosch gyermekeknek szánt játékműhelyben mindent megtalálhat, ami felkeltheti gyermekünk figyelmét apa műhelyében és ennek köszönhetően gyermekünk azt élvezheti, hogy neki is van egy saját műhelye. Különösen lekerekített éleknek köszönhetően ebben a műhelyben sosem történik majd munkabaleset.
Ezek a népszerű játékok mindegyike megfelel a mai legszigorúbb minőség ellenőrzési követelményeknek, így akár már 3 éves kortól bátran használhatják őket a gyerekek.
Bármilyen játékot választ webshopunkból az megállja a helyét ajándékként. Legyen az születésnap, névnap, karácsony…stb. Az itt található játékok mind prémium minőségűek, törekedve ezzel arra, hogy gyermeke a lehető legtovább tudja használni.
Önnek már csak azt kell eldönteni mi is az, amire gyermekének szüksége van és már indulhat is a vásárlás. Ne habozzon sokáig, hogy akár másnap már gyermekénél lehessen az Ön által választott termék.